Menu
Effektiv, billig og grønn energi til norske håndverkere
Ved å erstatte oljen med LPG, kan både du spare penger, mindske CO2 utslippet, og i mange tilfeller gøre arbeidsprosessene raskere og mer effektive.
Scroll ned

LPG til håndverksfagene

LPG brukes innen en rekke håndverksfag som f.eks. brenning av keramikk, sveising lodding og skjæring. 

Som håndverker trenger du energi til maskiner, varmekilder for forarbeid eller oppvarming av verkstedsrom eller tørkefasiliteter. Mange av disse løsningene går vanligvis på strøm, som er både dyrt og dårlig for miljøet. Noen steder bruker man olje, men også her er LPG både billigere og mer miljøvennlig.

Fleksibel og mobil energi

En av de mange fordelene ved å bruke LPG, er at mange maskiner og apparater som bruker LPG, lettere kan flyttes siden LPG også fås på flasker som er enkle å transportere. Det gjør at gassen er perfekt for mobile maskiner som f.eks. gaffeltrucker som ikke kan være permanent tilkoblet en strømforsyning.

 

"Du trenger ikke være Einstein for å se at dette blir svært lønnsomt for oss"

Arendals Bryggeri er Norges nest eldste bryggeri, og med slagordet ”Norges stolteste bryggeri” har de lesket tørste sørlandsstruper siden 1839. Da de bestemte seg for å bygge et mikrobryggeri i 2016 som et tillegg til selve bryggeriet, så de at energibehovet også ville øke.

Les hele historien om Arendals Bryggeri her