Menu

Et sterkt, internasjonalt fellesskap

Primagaz er en av mange datterselskaper av SHV Energy, som er et av verdens ledende gasselskaper. SHV Energy har virksomhet i 28 land på tvers av tre kontinenter, og har mer enn 14 000 ansatte. 

SHV Energy står blant annet bak varemerkene Calor Gas, Liquigas, Gaspol og Ipragaz. SHV Energy driver primært i Europa, men er også til stede i både Sør-Amerika og Asia. På tvers av landene leverer SHV-fellesskapet løsninger til både private og bedrifter, tilpasset behovene i hvert enkelt land. Uansett om det er snakk om levering til private forbrukere, til større landbruk eller industrivirksomheter, arbeider bedriftene i SHV-fellesskapet sammen for å bli den foretrukne leverandøren av effektive, tilgjengelige og miljøvennlige energiløsninger.

Et verdifullt samarbeid

Det internasjonale samarbeidet gir Primagaz Norge tilgang til et av Europas sterkeste leveransenettverk innen gass. Det gir samtidig direkte tilgang til kunnskap og erfaringer fra de andre selskapene, og samarbeidet er dermed avgjørende for å sikre den nyeste kunnskapen om teknologi og arbeidsprosesser. Utfordringene er forskjellige i henholdsvis Europa, Sør-Amerika og Asia, men på tvers av landene arbeider vi sammen for å sikre en effektiv og bæredyktig omstilling som gagner både klimaet og luftkvaliteten.

Mer om vårt internasjonale samarbeid

Ønsker du å vite mer om vårt internasjonale samarbeid, kan du finne mer informasjon på SHV Energys nettsted, eller kontakte Primagaz.