Menu

Primagaz - en moderne energivirksomhet

Primagaz Norge leverer effektive og miljøvennlige LPG-løsninger til bedrifter og private i hele Norge.

Gassen vår er et renere og billigere alternativ til oljefyrte løsninger. I over 50 år på markedet har vi lært oss at stabile og punktlige leveranser er avgjørende for kundene våre.

Mer enn 50 år på markedet har lært oss at stabile og punktlige leveranser er avgjørende for kundene våre. Våre sjåfører og montører i hele Skandinavia samarbeider tett med hovedkontoret i Danmark for å sikre et høyt servicenivå og planmessig levering. Digital teknologi sikrer at vi automatisk kan se når kundene våre trenger påfylling av tankene, og et godt internasjonalt samarbeid gjør at vi alltid har tilgang til gode leveringsavtaler og konkurransedyktige gasspriser.

 

 

Fokus på grønn energi

Et sterkt fokus på klimaet og miljøet er en viktig del av grunnen til at vi i dag anbefaler LPG fremfor olje. Vårt moderselskap, SHV Energy, signerte i 2014 en avtale som gir konsernet tilgang til Bio LPG i fremtiden.

Internasjonalt samarbeid

Primagaz Norge er et datterselskap av SHV Energy, som er et av verdens ledende gassenergielskaper. Det tette samarbeidet med SHV Energy og deres aktører i 28 land, sikrer at vi kan være først med nye løsninger og alltid ha oppdatert kunnskap. Det gir bedre produkter til kundene og konkrete besparelser, både på bunnlinjen og i klimabudsjettet.

Les mer om våre internasjonale relasjoner.